Om os

Hvem er de to-benede bag projektet? Hvem er den fire-benede bag projektet? Hvordan kan vi kontaktes? og hvem er det der har lavet de fede illustrationer for projektet?

Henriette

Jeg er født i 1972 og har arbejdet med projekt Vov pelsen siden 2014. Jeg var med til at starte projektet op helt fra starten, da jeg selv stod med mange spørgsmål omkring det at have hund og være psykisk sårbar. Jeg har PTSD og har min første hund Marley, som lige nu er under uddannelse til servicehund.

IMG_1318

Katrine

mobil d 2022016 217 (2)

Mit navn er Katrine og jeg er fra 1993.

Har erfaring med hunde op igennem min opvækst, hvor jeg bl.a. har haft en hund da jeg var teenager derhjemme. Det var en Schnauzer ved navn Balder.

I dag har jeg ingen hund.

Jeg har været med fra projektets start sammen med Henriette.

Marley - projekthunden

Marley, vores projekthund, er en Cavalier King Charles Spaniel fra 2012. Han er trænet til servicehund hos Trinitas, og er med sin ejer overalt, han har derfor en vigtig funktion for hende i hverdagen. Selvom Marley har en arbejdsfunktion, så får han også lov til bare at være en lille legesyg hund.

 

Marleys facebook:

Servicehunden Marley

 

Marleys instagram:

https://www.instagram.com/marley.servicehund/

img_4308

Illustrator - Annette Bay Kristensen

57668fb0-f4df-4440-98e5-2cbeea0e9c8a

Annette Bay Kristensen er vores illustrator, og har stået for alle tegningerne her på vov pelsen.
Her er hun sammen med sin hund Mickey.
Annette har en Facebook side hun kalder for Tegnestiften, der kan man nyde flere af hendes finurlige tegninger og skildringer af livet, hverdagen, samfundet og hendes frie fantasi.

 
Følg hende på Tegnestiften:

https://www.facebook.com/Tegnestiften-883442505079580/